Jul’s Koninklijk schoolreisje

Op zoek naar een Koninklijk schoolreisje dat niet alleen een educatief aspect heeft, maar één waar de leerlingen ook nog lang over zullen napraten? Dat is Jul’s Koninklijk schoolreisje! De leerlingen beginnen de dag als prinsen en prinsessen op Paleis Het Loo waar ze spelenderwijs het leven van onze koningen en koninginnen ontdekken. Op slechts 5 minuten rijden van het paleis ligt Kinderpretpark Julianatoren waar ze zich ’s middags helemaal kunnen uitleven in de meer dan 60 te gekke attracties!

Spelen en leren

Bij Jul’s koninklijk schoolreisje leren de kinderen onder andere: Welke hobby’s had de koningin in de 17e eeuw? Werd er ook gevoetbald in de Koninklijke tuin? En hoe hoog sproeide de hoogste fontein? Onder begeleiding van een museumdocent leren de leerlingen spelenderwijs over het leven van de Oranjes. Rond 11.30 uur vertrekken ze naar Kinderpretpark Julianatoren. Dat betekent dikke pret tijdens dit schoolreisje! De leerlingen maken onder andere een dolle rit in de achtbaan ‘Jul’s Rollerskates’, varen over woeste golven in de ‘Draaiende Piraat’ en beleven een spannende tocht langs levensechte dinosaurussen in ‘Dino’s Tour’.

Programma

TijdWat ga je doen
10:00 uurStart Koninklijk programma op Paleis Het Loo
11:30 uurVerzamelen bij Speelpaleis Het Loo / vertrek naar Kinderpretpark Julianatoren
12:00 uurAankomst Kinderpretpark Julianatoren
17:00 uur (uiterlijk)Vertrek bij Kinderpretpark Julianatoren

Boekingsperiode en tarieven Jul’s Koninklijk schoolreisje 2020

 Prijs* per kind
(begeleiders gratis)
- januari 2020
- februari 2020
- v.a. 1 maart 2020
€ 15,00
€ 15,50
€ 16,00
Maak je schoolreis compleet met de onderstaande extra'sPrijs per persoon
- Friet
- Snack (frikandel/kroket)
- Pannenkoek
- Extra Jul/Julia drankje
- Waterijsje
- Extra koffie/thee
€ 1,60
€ 1,25
€ 3,00
€ 1,00
€ 1,00
€ 1,25
width="50%"

Parkeren is bij zowel Paleis Het Loo als Kinderpretpark Julianatoren gratis.

*De entreeprijs voor dit schoolreisje is inclusief begeleiding door een museumdocent bij Paleis Het Loo en inclusief een drankje voor de kids bij de Julianatoren. Tevens ontvangt iedere begeleider één consumptiebon van de Julianatoren voor koffie of thee. Parkeren is gratis voor scholen. Na het schoolreisje ontvangt elke leerling een terugkomkaartje voor Paleis Het Loo en voor Kinderpretpark Julianatoren!

Vragen? We helpen je graag.

Lees hier de meest gestelde vragen of neem contact op met Paleis Het Loo via telefoonnummer 055-5772448 of per mail; info@paleishetloo.nl.