Informatie voor onze abonnementhouders

Wij zijn blij dat we de poorten van Kinderpretpark Julianatoren mogen openen, ook voor jou als abonnementhouder! Op deze pagina lees je meer over:

  • Twee compensatievormen voor de gemiste dagen
  • Hoe je een Julianatoren-dagdeel reserveert
  • Bezoek partnerparken

Kies je gewenste compensatie

Als abonnementhouder heb je de afgelopen periode helaas niet kunnen genieten van al onze te gekke attracties. Daarom bieden we je graag twee compensatievormen aan, waar je zelf een keuze uit kunt maken. Hierdoor kies je een compensatievorm die bij jou past.

Extra opengestelde dagen seizoen 2020
Kinderpretpark Julianatoren heeft besloten om dit jaar haar poorten op alle dagen in september en oktober 2020 te openen. Je kunt ervoor kiezen om je abonnement 2020 te behouden en op de extra opengestelde dagen gebruik te maken van je abonnement.

Omzetten abonnement naar seizoen 2021
De tweede compensatievorm is om je abonnement 2020 kosteloos om te zetten naar seizoen 2021. Wil je hier gebruik van maken? Geef dit dan vóór 5 juni 2020 aan ons door. Vul hiervoor dit formulier in
LET OP: zodra je een reservering maakt voor een bezoek in seizoen 2020 kun je het abonnement niet meer kosteloos omzetten naar seizoen 2021.

Het reserveren van een Julianatoren-dagdeel

Om je bezoek veilig en verantwoord te laten verlopen hanteren we een maximum aantal bezoekers per dag. Daarom vragen wij alle bezoekers (ook abonnementhouders) voorafgaand aan hun bezoek in ons online reserveringssysteem een dagdeel (8:00 tot 12:30 uur of 13:30 uur tot sluitingstijd) te reserveren en de bevestiging hiervan (samen met je abonnement) mee te nemen.

Het openen van het pretpark vindt stapsgewijs plaats waarin we toewerken naar het maximum aantal bezoekers. Zo kan iedereen wennen aan een nieuwe werkwijze en kunnen, waar nodig, de laatste puntjes op de i gezet worden.

Hoe maak je een reservering en wat je moet weten over je reservering:

  • Je reserveert online een dagdeel naar keuze door het pasnummer in te voeren. (Alle abonnementhouders hebben een mail ontvangen met daarin de pasnummers).
  • Ieder abonnement kan maximaal één openstaande reservering hebben. Zodra je ons park op het gereserveerde dagdeel hebt bezocht, kun je direct weer een nieuwe reservering plaatsen.
  • Zonder reservering is je Julianatoren-abonnement niet werkzaam en geeft geen toegang tot het park.
  • Er is een beperkte capaciteit van kracht, het kan dus voorkomen dat het maximum aantal gasten op je gewenste dagdeel al bereikt is.

Reserveer hier je dagdeel

Bezoek partnerparken

Op het dagdeel van je reservering kan je het bonnenvel met de gratis- en kortingsbonnen ophalen bij onze kassa. In verband met corona zal de toegang met deze bon per partnerpark anders geregeld zijn. Kijk daarom voordat je het partnerpark bezoekt eerst op hun website of ze bezoekers die in het bezit zijn van deze bon toegang verlenen.

Heb je nog vragen?

Heb je na het lezen van deze pagina nog vragen of wil je naar Kinderpretpark Julianatoren komen en er is iets nog niet duidelijk? Bekijk onze FAQ met alle antwoorden.
Ga hier naar de meest gestelde vragen